Rubint Réka

Rubint Réka és Schobert Norbi 20 éve mondták ki egymásnak a boldogító igent. Óriási riadalmat keltett Rubint Réka egyik fotója amit a közösségi oldalára tett ki.


Rubint Reka Style Fashion My Style

Réka most egy gyönyörű esküvői fotósorozattal emlékezett meg a jeles alkalomról és azt is elárulta mi a titka annak hogy ennyi idő.

. Rubint Réka fotója izzítja a netet. Ez a titok az életmódváltás és a sport mellett mindenben Nagyon dögös. A fitneszlady a saját jakuzzijukban készített képet magáról amire rengeteg dicséretet kapott.

Máris aggódnak érte a rajongói. Rella a saját bevallása szerint mindig arra törekedett hogy a szakmájában minél rétegesebb tudással rendelkezzen. Szexi képpel emlékszik vissza a nyárra Rubint Réka fotó Dér Heni megmutatta szülés után a hasát fotó.

Van akinek nem az a legszembeötlőbb amit a kezében tart Rubint Réka elárulta. Ennek érdekében szerezte meg az élelmiszermérnöki diplomát és kezdte meg a tanulmányait a Semmelweis Egyetem. Rubint Réka unokahúga Rubint Rella sikeres influenszerként fitnesz instruktorként vált ismertté.

Rubint Réka egyik fotóján kiszúrtak egy dudort a fitneszlady testén. A sztárpár azóta sok minden keresztül ment ám egymás iránt érzett szeretetüket semmi sem tudja tompítani.


Pin On Fitness


Pin On Peldakepem


Pin On Divat


Rubint Reka In 2021 Mirror Selfie Selfie


Pin On Divat


Rubint Reka Fashion Style Model


Pin On Fitness


Pin On Divat


Rubint Reka Fashion Hair Athletic Jacket

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel